Nieuwe convenantpartners met focus op dienstverlening

Logo's van Maat E-Mobility, Truckland en DOCKR tegen een witte achtergrond

Drie verschillende ondernemers met drie verschillende uitstootvrije voertuigen: DOCKR gaat voor de cargo bikes, MAAT E-Mobility voor de licht elektrische voertuigen en Truckland voor de elektrische trucks en bestelwagens. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze zich richten op service. Van huurabonnementen en onderhoud tot advies en verzekeringen.

DOCKR

DOCKR levert all-inclusive abonnementen op elektrische cargo bikes en zorgt voor service, onderhoud en verzekeringen. Daarmee is DOCKR ook interessant voor kleine ondernemers die wel willen verduurzamen maar een grote investering nu nog niet kunnen of willen doen. DOCKR wil de stad weer leefbaar maken door vervuilende voertuigen te weren. En klanten ontzorgen met flexibele contracten en service. De contracten zijn maandelijks opzegbaar.

Trio Bike Cargo Big

In Convenant ZES belooft DOCKR om cargo bikes beschikbaar te stellen aan ondernemers voor proefritten. Daarnaast deelt DOCKR haar ervaringen en kennis met de community van Logistiek 010. Lees alle actiepunten van DOCKR in Convenant ZES hier.
Ga naar de website van DOCKR.

 

MAAT E-Mobility

MAAT, het familiebedrijf dat al een kleine 90 jaar een bekende is in logistiek Zuid-Holland, breidt uit met een aanbod in licht elektrische voertuigen zoals de Citkar of de Paxter. MAAT E-Mobility richt zich op bedrijven die met stadslogistiek te maken hebben, zoals apothekers, maaltijd- en pakketbezorgers maar ook makelaars, zorgverleners en hoveniers. Bij MAAT kunnen deze bedrijven licht elektrische wagens kopen, huren of leasen, inclusief onderhoud en service.

Licht elektrisch vrachtvoertuig van MAAT e-Mobility

Richard Kunst, accountmanager: “Ons voornaamste doel is volledige ontzorging. Wij komen naar bedrijven toe voor service en onderhoud. Ook denken we mee over het logistieke proces en adviseren we over de geschikte typen voertuigen.”

Meer weten over MAAT e-Mobility? Lees het in dit artikel.

In Convenant ZES belooft MAAT om de keuze voor een elektrisch voertuig aantrekkelijker te maken door bijvoorbeeld een (introductie)premie, snelle levertijden of andere voordelen.Lees alle actiepunten van MAAT e-Mobility hier.
Ga naar de website van MAAT e-Mobility.

 

Truckland

Truckland is specialist in bedrijfsmobiliteit en richt zich voornamelijk op levering en onderhoud van bedrijfsvoertuigen, en niet alleen trucks. Ze bieden maatwerk voor bedrijven die elektrische bedrijfswagens willen aanschaffen, verstrekken (advies over) financieringsmogelijkheden en doen het onderhoud van de voertuigen.

In Convenant ZES belooft Truckland voertuigen beschikbaar te stellen aan ondernemers voor een proefrit. Een paar keer per jaar zal het bedrijf informatiebijeenkomsten organiseren. Ook investeert het in kennis en middelen zodat gebruikers na aanschaf kunnen rekenen op de juiste ondersteuning gedurende de hele levensduur van een voertuig. Lees alle actiepunten van Truckland in Convenant ZES hier.
Ga naar de website van Truckland.

Initiatief van:

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom de ZE-zone van Rotterdam?