De Samen op weg naar nul-week komt eraan

Links een groen vlak met de tekst 'samen op weg naar nul week'. In het midden 3 auto's die voor het centraal station in rotterdam rijden. Rechts een roze bol met daarin de tekst '14-18 juni 2021'

Elke dag informatie voor de overstap naar schone en slimme logistiek.

Ben je ondernemer of zzp’er en kom je met een bestel- of vrachtauto in Rotterdam? Dan hebben we nieuws dat je niet mag missen.

De Samen op weg naar nul-week komt eraan. Van maandag 14 t/m vrijdag 18 juni 2021 delen we iedere dag informatie over een bepaald onderwerp in het kader van efficiënte en uitstootvrije logistiek. Tijdens deze week zorgen we dat je helemaal ‘bij’ bent met alle informatie over de Zero Emissie Zone voor Stadslogistiek (ZES-zone), de overstap naar slim en schoon vervoer en hoe we jou hierbij kunnen helpen. In de ZES-zone moet alle logistiek efficiënt zijn en alleen nog met uitstootvrije voertuigen worden uitgevoerd. Dit doen we om de luchtkwaliteit en bereikbaarheid te verbeteren en de CO2-uitstoot te verminderen, zodat Rotterdam een fijne stad is om te wonen en werken.

De ZES-zone geldt voor alle ondernemers met een bestel- of vrachtauto in Rotterdam en gaat per 1 januari 2025 in. Dat lijkt nog ver weg. Maar je kunt je nu al voorbereiden en stappen ondernemen.

Wij helpen je met de overstap naar schone en slimme logistiek zodat je optimaal voorbereid bent. In de Samen op weg naar nul-week vertellen we je daar alles over.

Meld je vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Dan heb je volgende week iedere dag post en ben je helemaal ‘bij’ over dit onderwerp. Je kunt ons ook volgen op LinkedIn. De volgende onderwerpen kun je verwachten:

#1 Ma 14 juni De ZES-zone komt eraan (en wat betekent dat voor jou)?
#2 Di 15 juni Van diesel naar schoon vervoer (en waar moet je dan aan denken)?
#3 Wo 16 juni Hoe gaan we je helpen (en wat mag je van ons verwachten)?
#4 Do 17 juni Wie gingen je voor (en wat kun je daarvan leren)?
#5 Vrij 18 juni Antwoorden op veelgestelde vragen (FAQ)

 

Logistiek 010

Logistiek 010 vormt een community van bedrijven die goederen vervoeren of laten vervoeren, in en om Rotterdam. Hier delen we kennis en ervaringen over uitstootvrije stadslogistiek en vind je concrete handvatten, adviezen en tips om de overstap te maken naar schoon en slim vervoer.


Initiatief van:

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom de ZE-zone van Rotterdam?