TLN webinar ‘Zero-emissiezones: wat heb je nodig voor jouw e-vloot?’

Zero-emissiezones: wat heb je nodig voor jouw e-vloot?

Iedere transportondernemer komt – nu of binnenkort – de transitie naar zero-emissie transport tegen. Maar de wereld van zero-emissie is echt anders dan die van diesel! Want weet je bijvoorbeeld wat én hoeveel watt je nodig hebt voor jouw toekomstige e-vloot? Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en volg het TLN webinar op vrijdag 8 september 2023.

Tijdens het webinar komen veel uiteenlopende vragen over zero-emissietransport aan bod. Denk aan: hoeveel zero-emissiezones zijn er, komen er nog zero-emissiezones bij, hoe zit het precies met de overgangstermijn en wat zijn de mogelijkheden voor ontheffing? Maar ook over de overgang naar zero-emissie transport. Hoe kom je erachter hoeveel stroom jouw bedrijf nodig heeft? En met welke spelers in het elektriciteitsnetwerk krijg je te maken en wat zijn hun rollen?

Daarnaast ontvang je praktische informatie en instrumenten waar je direct mee aan de slag kunt. Ook informeren we je over de praktijkgerichte TLN-training ‘Transitie naar zero-emissie transport’ waar je op basis van je eigen bedrijfssituatie concrete stappen zet gericht op het elektrisch rijden.

Uiteraard is er tijdens het webinar ruimte voor het stellen van vragen.

Tafelgasten tijdens dit webinar zijn:

  • Anne-Marie Nelck – Clustermanager distributie en expert stadslogistiek bij TLN
  • Frank van Hees – Fleet Manager ID Logistics
  • Eric Beers – HCNP en trainer bij de TLN-training ‘Transitie naar zero-emissie transport’
  • Paul Broos – ElaadNL

Array

Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom de ZE-zone van Rotterdam?