Kennisevenement – Plug In 010

Samen op weg naar nul

Plug in en laad jezelf op met kennis, inspiratie, resultaten en lessen uit de praktijk. Plug In 010 is het jaarlijkse gratis kennisevenement van Logistiek 010 voor iedereen die alles wil weten over slimme en schone stadslogistiek in Rotterdam. 

Wanneer?

Donderdag 30 maart 2023

Waar?

Van Nelle Fabriek (Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam)

Voor wie?

Plug In 010 is voor alle ondernemers en bedrijven die met een bestel- of vrachtauto in Rotterdam komen. Op 1 januari 2025 voert de gemeente Rotterdam de Zero Emissie Zone voor Stadslogistiek (ZES-zone) in. Dit is een afgebakend gebied waarbinnen alle logistiek efficiënt en alleen met uitstootvrije voertuigen uitgevoerd wordt. Kom er tijdens Plug In 010 achter wat de ZES-zone precies betekent voor jouw bedrijf en wat je kunt doen om je op deze zone voor te bereiden!

Programma

Volgt binnenkort. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn om up-to-date te blijven en te horen wanneer je je kunt aanmelden.

Wie plug jij in?

Heb jij iemand in je netwerk die ook te maken krijgt met de ZES-zone? En laat je deze ondernemer graag kennismaken met de Logistiek 010 community? Nodig diegene dan uit om Plug In 010 online bij te wonen en stuur de link naar deze pagina door.Programma

donderdag 30 maart 2023

Van Nelle fabriek

Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van: