VolkerWessels Materieel & Logistiek – De BouwHub

Convenantpartners

Een belangrijk en succesvolle dienstverlening van VolkerWessels Materieel & Logistiek heeft te maken met de Bouwlogistiek: de BouwHub. Het succes van de VolkerWessels Materieel & Logistiek BouwHub in Utrecht en Amsterdam smaakt naar meer. Wij zetten ons volledig in voor een BouwHub in Rotterdam waarbij het gaat om een integrale benadering voor het organiseren en besturen van de aan- en afvoerstromen op bouwprojecten. Er is veel onderzoek gedaan naar de positieve effecten van de BouwHub. Hier zijn significante besparingen op het gebied van duurzaamheid, arbeidsproductiviteit, het aantal vrachtbewegingen, beladingsgraad en wachttijden gerealiseerd. Samen met Rotterdam gaan we voor het realiseren van haar bouwambities in een schone en veilige omgeving!

www.volkerwessels.com

Actiepunten Convenant ZES

  1. Is voornemens een logistieke bouwhub op te zetten en te faciliteren in Rotterdam, waarbij het gaat over een integrale benadering voor het organiseren en besturen van de aan- en afvoerstromen op bouwprojecten.
  2. Deelt kennis, ervaringen en voorbeeldcases op het gebied van emissievrije stadslogistiek met de sector, o.a. via de community Logistiek 010.
  3. Communiceert naar leden/achterban/partners over eigen acties en voortgang van het convenant en over het Stappenplan Zero Emissie Stadslogistiek.

Array

Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom de ZE-zone van Rotterdam?