Van Dorp

Logo Van Dorp
Ecostars leden Convenantpartners

Van Dorp is begonnen als traditioneel installatiebedrijf met 10 medewerkers. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een technisch dienstverlener met vestigingen door heel Nederland en wordt er meer uitgevoerd dan alleen installaties. Activiteiten richten zich onder meer op beveiliging, klimaat, grootkeukens, elektra en technisch beheer. Van Dorp is een familiebedrijf en hecht veel waarde aan duurzaam ondernemen.

Voor meer informatie: vandorp.eu

Actiepunten Convenant ZES

  1. Zet binnen de ZES-zone een servicehub op voor onderhouds- en servicewerkzaamheden.
  2. Zet buiten de ZES-zone een bouwmaterialenhub op voor renovatie- en nieuwbouwwerkzaamheden.
  3. Voert het transport van personeel en gereedschap vanaf de service-hub naar werklocaties emissieloos uit.
  4. Voert het transport van de bouwmaterialen vanaf de hub naar de werklocaties en vice versa efficiënt en emissieloos uit. Neemt andersoortige maatregelen zoals remote monitoring & beheer en prefab installaties inzetten om het aantal ritten te verminderen.
  5. Verduurzaamt het totale wagenpark Van Dorp regio Rotterdam, minimaal in het tempo vereist voor toegang tot de ZES-zone, maar waar mogelijk sneller.
  6. Deelt kennis, ervaringen en voorbeeldcases op het gebied van emissievrije stadslogistiek met de sector, o.a. via de community Logistiek 010.
  7. Communiceert naar leden/achterban/partners over eigen acties en voortgang van het convenant en over het Stappenplan Zero Emissie Stadslogistiek.

Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom de ZE-zone van Rotterdam?