Truckland

logo Truckland
Convenantpartners

Truckland is specialist in bedrijfsmobiliteit en richt zich voornamelijk op levering en onderhoud van bedrijfsvoertuigen vanuit 16 vestigingen in Nederland. Wij kijken altijd naar innovatieve mogelijkheden voor emissievrij, schoon, stil en groen transport. Sinds 2008 leveren we al elektrische bedrijfswagens, al deze expertise is gebundeld onder het label Truckland Zero. Door onze ruime ervaring bij het op maat maken van elektrische bedrijfswagens bieden we een totaaloplossing. Van berekening van actieradius, accucapaciteit, op maat realiseren van de aandrijflijn tot en met de aftersales zoals het onderhoud.

www.truckland.nl

Actiepunten Convenant ZES

  1. Deelt kennis op het gebied van zero emissie voertuigen en biedt geïnteresseerden en gebruikers support bij het kiezen van het juiste voertuig en laadinfrastructuur.
  2. Helpt bedrijven in de transitie naar Zero Emissie Stadslogistiek door voertuigen ter beschikking te stellen voor het uitproberen en ervaring opdoen in de eigen bedrijfssituatie, voor de probeeractie van de gemeente Rotterdam.
  3. Organiseert minimaal 1 keer per jaar voor verschillende branches informatiebijeenkomsten om alle facetten van zero emissie voertuigen te belichten. Informatiebijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met diverse partners uit de branche.
  4. Ontwikkelt en optimaliseert constant in samenwerking met partners zero emissie voertuigen voor de logistieke segmenten bouw en afval.
  5. Investeert in kennis en middelen om zorg te dragen dat de gebruikers na aanschaf van een zero emissie voertuig kunnen rekenen op de juiste support gedurende de gehele levensduur van het voertuig.
  6. Deelt kennis, ervaringen en voorbeeldcases op het gebied van emissievrije stadslogistiek met de sector, o.a. via de community Logistiek 010.
  7. Communiceert naar leden/achterban/partners over eigen acties en voortgang van het convenant en over het Stappenplan Zero Emissie Stadslogistiek.

Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom de ZE-zone van Rotterdam?