Snelweg Group

Logo Snelweg Group
Convenantpartners

Snelweg Group is een full-service logistiek dienstverlener. Ons familiebedrijf is sinds 1983 actief in transport- en koeriersdiensten. Buiten het transport met ons eigen wagenpark verzorgen wij uw Sea & Airfreight, Internationaal Wegtransport en maken wij voor u Industriële Verpakking in onze eigen fabriek. Wij beschikken over 6000m2 warehouse op een steenworp afstand van Rotterdam-Centrum, hier verzorgen wij uw voorraadbeheer, E-fulfilment en crossdocking. Om u ten alle tijden te kunnen informeren over de status van uw opdracht maken wij gebruik van geavanceerde logistieke software. Onze vele tevreden klanten staan bij ons elke dag centraal, wij vinden het fijn om voor u te mogen werken.

www.snelweg-group.com

Actiepunten Convenant ZES

  1. Onderzoekt hoe “out of the box” logistieke oplossingen met emissievrije voertuigen bij kunnen dragen aan een betere leefomgeving.
  2. Onderzoekt samen met opdrachtgevers hoe emissievrij transport met zware voertuigen financieel haalbaar te maken is.
  3. Deelt kennis, ervaringen en voorbeeldcases op het gebied van emissievrije stadslogistiek met de sector, o.a. via de community Logistiek 010.
  4. Communiceert naar leden/achterban/partners over eigen acties en voortgang van het convenant en over het Stappenplan Zero Emissie Stadslogistiek.

Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom de ZE-zone van Rotterdam?