SNEL Shared Logistics

Logo SNEL Shared Logistics
Convenantpartners

G.SNEL bestaat al ruim 125 jaar en is nog steeds een jonge, dynamische en vooral een innovatieve logistieke dienstverlener. Deze eigenschappen worden aan het bedrijf gegeven door een enthousiast team van medewerkers dat trots is op zijn bedrijf. Ons management bestaat uit logistieke experts die steeds nieuwe logistieke oplossingen bedenken waardoor tijd en kilometers bespaard worden.

www.snel.nl

Actiepunten Convenant ZES

  1. Consolideert in haar Randstad-hub zendingen van 600 leveranciers naar retail en B2B tot samengestelde zendingen. Daarmee komen er bij bijvoorbeeld tuincentra, DHZ en warenhuizen geen tientallen vrachtauto’s maar slechts een of meerdere vrachtauto’s van SNEL.
  2. Bereidt leveringen voor met elektrische en/of hybride vrachtauto’s, waarin geconsolideerde zendingen zitten van meerdere leveranciers.
  3. Zet haar vloot bakwagens, citytrailers en trailers in, die voor een belangrijk deel uit doublestock-uitvoeringen bestaan. Hierdoor wordt in het geval van kleine pallets twee keer zoveel gelijktijdig meegenomen.
  4. Zet voor verschillende opdrachtgevers een elektrische vrachtwagen in om te ervaren hoe de inzet is en hoe de ZES-vloot in de toekomst opgebouwd kan worden.
  5. Deelt kennis, ervaringen en voorbeeldcases op het gebied van emissievrije stadslogistiek met de sector, o.a. via de community Logistiek 010.
  6. Communiceert naar leden/achterban/partners over eigen acties en voortgang van het convenant en over het Stappenplan Zero Emissie Stadslogistiek.

Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom de ZE-zone van Rotterdam?