MAAT E-Mobility

MAAT E-mobilty logo
Convenantpartners

Met MAAT E-Mobility ontzorgen we bedrijven en organisaties in 100% licht elektrische bedrijfsvoertuigen. Van aankoop, huur of lease tot aan onderhoud en service. Met Maat E-Mobility zijn wij uniek doordat wij merkonafhankelijk kijken naar de wensen en behoefte van de klant in combinatie met onderhoud en service van e-mobility voertuigen. Zo hebben we een eigen werkplaats, speciaal voor de elektrische voertuigen. Maar we verzorgen voornamelijk onderhoud op locatie door heel Nederland. Onze expertise zit voornamelijk in de last mile delivery.
Als familiebedrijf willen en kunnen wij een bedrage leveren aan een duurzame samenleving door middel van MAAT E-Mobility.

www.maat4pl.nl/e-mobility/

Actiepunten Convenant ZES

  1. Benoemt actief bij klanten/wagenparkbeheerders alle voordelen (ook financiële) van elektrisch vervoer en benadrukt de noodzaak om over te stappen.
  2. Deelt de belemmeringen die klanten ervaren om over te stappen op elektrisch vervoer.
  3. Maakt de keuze voor een elektrisch voertuig aantrekkelijker door bijvoorbeeld (introductie)premie’s, aantrekkelijke levertijden of andere voordelen.
  4. Stelt emissievrije voertuigen beschikbaar voor de probeeractie van de gemeente Rotterdam.
  5. Draagt bij aan succesvolle transitie naar ZE-stadslogistiek door de betrouwbaarheid en inzetbaarheid van elektrische voertuigen voor hun klanten te optimaliseren. Zowel door preventie (tijdig onderhoud) als snelle reparatie ter plekke.
  6. Deelt kennis, ervaringen en voorbeeldcases op het gebied van emissievrije stadslogistiek met de sector, o.a. via de community Logistiek 010.
  7. Communiceert naar leden/achterban/partners over eigen acties en voortgang van het convenant en over het Stappenplan Zero Emissie Stadslogistiek.

Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom de ZE-zone van Rotterdam?