J. de Jonge Group BV

Logo J. de Jonge Group BV
Ecostars leden

Innovatief & Creatief

Gezien het innovatieve en creatieve karakter van onze organisatie, zal J. de Jonge Group, zich de komende jaren blijven profileren als toonaangevende organisatie in het bouwen van integrale logistieke flowsystemen voor gassen en vloeistoffen. Wij zullen daarin het pad blijven volgen wat wij een aantal jaren geleden zijn ingeslagen en hopen onze successen daardoor nog verder uit te kunnen bouwen.

Het ligt in de lijn en de kennis en ervaring van de organisatie om binnen alle disciplines nieuwe producten te blijven ontwikkelen en bestaande diensten en producten verder te optimaliseren. Het uitvoeren van onderhoud, zowel correctief als preventief, zullen wij proberen nog verder onder de aandacht te brengen.

Onze organisatie ziet het als haar verantwoordelijkheid om de levensduur en het “operationeel” houden van de door ons geleverde en/ of geplaatste apparatuur te waarborgen. Daarbij hebben wij een duidelijke groei voor ogen, ook buiten Nederland, waarbij de vestiging in Vlaardingen te allen tijde als hoofdvestiging zal blijven functioneren om het centrale karakter niet te verliezen.

Wij vestigen daarom graag uw aandacht op de door onze organisatie geleverde toegevoegde waarde, een organisatie met grenzeloze mogelijkheden op het gebied van nieuwbouw en onderhoud van werktuigbouwkundige installaties.

Door het op en juiste wijze en op het juiste moment inspelen van de behoeftes op de markt is ons bedrijf geworden wat het vandaag is, een gerenommeerde toekomstgerichte onderneming met een duidelijke visie en een breed pakket aan producten en diensten.

Klik hier voor meer informatie over J. de Jonge Group


Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom de ZE-zone van Rotterdam?