DOCKR

DOCKR Logo roze
Convenantpartners

De binnenstad wordt steeds moeilijker bereikbaar. Dat komt omdat er vaak verkeersopstoppingen zijn. De straten zijn te smal om pakketten met een groot transportmiddel af te leveren. De parkeerkosten zijn hoog en gemeenten weren steeds vaker vervuilende voertuigen die het milieu onnodig belasten.
DOCKR wil de binnenstad weer leefbaar maken door de vervuilende voertuigen de binnenstad uit te drijven. Hoe doen we dit? Wij ontzorgen onze klanten met een all-inclusive abonnement op elektrische cargo bikes. Wij zorgen voor service, onderhoud en verzekeringen. Zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun core business.

www.dockrmobility.com

Actiepunten Convenant ZES

  1. Benoemt actief bij klanten/wagenparkbeheerders alle voordelen van cargo bikes en benadrukt de noodzaak om over te stappen.
  2. Deelt de belemmeringen die klanten ervaren om over te stappen op cargo bikes.
  3. Stelt cargo bikes beschikbaar voor de probeeractie van de gemeente Rotterdam.
  4. Deelt kennis, ervaringen en voorbeeldcases op het gebied van emissievrije stadslogistiek met de sector, o.a. via de community Logistiek 010.
  5. Communiceert naar leden/achterban/partners over eigen acties en voortgang van het convenant en over het Stappenplan Zero Emissie Stadslogistiek.

Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom de ZE-zone van Rotterdam?