DIXI Sanitary Services

Logo DIXI Sanitary Services
Convenantpartners

DIXI Sanitary Services BV reinigt in Nederland wekelijks duizenden mobiele toiletten voor haar klanten. In Rotterdam bijvoorbeeld verlenen wij elke dag service voor meer dan tweehonderd toiletten op bouwplaatsen, evenementen, feesten en particulieren. Zo rijden we dagelijks heel wat kilometers in de stad. DIXI maakt al gebruik van een eigen ontworpen interactief Track en Trace systeem. Zo wordt de route zo optimaal mogelijk gereden en onnodige kilometers voorkomen. Met onze deelname aan het Convenant willen wij kennis vergaren en ervaring delen op allerlei terreinen en tot nauwere samenwerking komen met verschillende partijen.

www.dixi.nl

Actiepunten Convenant ZES

  1. Onderzoekt of het mogelijk is afvalwater afkomstig uit mobiele toiletten op een aangewezen locatie in de binnenstad van Rotterdam te lozen, om zodoende minder kilometers te rijden. Hetzelfde geldt voor het tanken van grond-/schoon water voor het afvullen van de mobiele toiletten.
  2. Onderzoekt wat de mogelijkheden en beperkingen zijn in het elektrisch laten rijden van servicewagens.
  3. Deelt kennis, ervaringen en voorbeeldcases op het gebied van emissievrije stadslogistiek met de sector, o.a. via de community Logistiek 010.
  4. Communiceert naar leden/achterban/partners over eigen acties en voortgang van het convenant en over het Stappenplan Zero Emissie Stadslogistiek.

Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom de ZE-zone van Rotterdam?