De Haan & Partners Verhuizingen BV

Logo De Haan & Partners Verhuizingen BV
Ecostars leden

De Haan Verhuizingen verhuist al sinds 1777. Als internationaal gecertificeerde en erkende verhuis- en herhuisvestingsspecialist ontzorgt bij één van de meest belangrijke en stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven c.q. bestaan van een organisatie. De Haan & Partners zorgt er persoonlijk voor dat de waardevolle eigendommen van de klanten grenzeloos goed verhuisd worden, zodat de klanten zich snel weer thuis voelen en het is de ambitie positief onderscheidend te zijn in klanttevredenheid en duurzaamheid.
De Haan & Partners gelooft in de kracht van innovatieve en vakbekwaam betrokken medewerkers bij een optimale verhuizing. Hun flexibele aanpak, ambachtelijke inzichten, adequaat menselijk handelen, afspraak = afspraak, gevoel voor service én passie voor het vak zijn essentieel.

Duurzaam ondernemen, veiligheid en milieu vindt De Haan & Partners belangrijk. Daarom zijn we alert op het beperken van gevaar en hinder (veiligheidskleding – opleidingen – kwalitatief uitstekende materialen – verhuiswagens met beperkte CO2 en fijnstof uitstoot – geluidsarme verhuiswagens en hulpmiddelen – rolcontainers en verhuishondjes met rubber wielen) en bespaart op energie (zuinige verhuiswagens – energiebesparing op de vestigingen – isolatie – hergebruik van materialen). Bij De Haan Verhuizingen wordt het afval gescheiden en de hoeveelheid afval te beperkt door hergebruik en recycling. Het aantal gereden kilometers wordt door een efficiënte planning beperkt (volledige belading verhuiswagens). Er is een fietsenplan voor de medewerkers en hybride en klasse A auto’s voor taxateurs.
De recent aangeschafte verhuiswagens voldoen aan de nieuwste Euro 6-norm. Deze voldoen op dit moment aan de strengste uitlaatgasemissienorm voor verbrandingsmotoren. Daarin zijn extreem lage fijnstof emissies voorgeschreven.

Meer informatie over De Haan & Partners Verhuizingen: www.dehaan.nl.


Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom de ZE-zone van Rotterdam?