De Buren

Logo De Buren
Convenantpartners

Als exploitant van onbemande afhaalpunten met een groeiend netwerk in Nederland zijn we trots op de resultaten die we samen met de gemeente Rotterdam hebben bereikt. De inmiddels 17 locaties in Rotterdam zijn nog maar het begin van een snellere uitrol die wezenlijk bijdraagt aan de reductie van CO2 en het aantal verkeersbewegingen.

Steeds meer consumenten weten onze pakketkluizen te vinden. Ook lokale retailers maken in toenemende mate gebruik van ons open netwerk van afhaalpunten. We kijken dan ook uit naar de uitbreiding van de samenwerking met de gemeente en de overige convenantpartners. We koesteren dezelfde idealen!

www.deburen.nl

Actiepunten Convenant ZES

  1. Werkt samen met partijen aan het beschikbaar maken van kleinschalige onbemande servicelockers “minihubs” voor algemeen gebruik in Rotterdam, ter ondersteuning van het efficiënter en emissievrij maken van hun stedelijke (last mile) delivery.
  2. Onderzoekt met andere logistieke dienstverleners (convenantpartners) of het servicelockers concept naar andere logistieke sectoren kan worden uitgebreid en bijdragen aan pilots om de concepten te testen.
  3. Deelt kennis, ervaringen en voorbeeldcases op het gebied van emissievrije stadslogistiek met de sector, o.a. via de community Logistiek 010.
  4. Communiceert naar leden/achterban/partners over eigen acties en voortgang van het convenant en over het Stappenplan Zero Emissie Stadslogistiek.

Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom de ZE-zone van Rotterdam?