Berser Shipping

Logo Berser Shipping
Convenantpartners

Berser is gespecialiseerd in fijnmazige distributie van pallets en stukgoed. Dagelijkse bezorgen we in Rotterdam en regio honderden zendingen afkomstig uit binnen- en buitenland. Onze overslaghub op bedrijventerrein Spaanse Polder is ideaal gelegen net naast de A20 op drie vrachtwagen minuten rijden én vlak bij het centrum en de milieuzone van Rotterdam. Beter kan bijna niet. Elke nacht worden de pallets en stukgoed per volle trailer aangeleverd. Die worden slim en efficiënt op bestelroute gepland om zo min mogelijk kilometers te rijden met de moderne bestel- en bakwagens. Probleemloos en schoon de stad in? Dan moet je bij Berser zijn.

www.berser.nl

Actiepunten Convenant ZES

  1. Levert goederen in Rotterdam gebundeld vanuit de logistieke hub in de Spaanse Polder.
  2. Maakt voor de transporten in Rotterdam – eerder dan 2030 – gebruik van emissievrije of plug-in hybride vrachtauto’s. Mits dit niet tot onevenredige kosten leidt.
  3. Deelt kennis, ervaringen en voorbeeldcases op het gebied van emissievrije stadslogistiek met de sector, o.a. via de community Logistiek 010.
  4. Communiceert naar leden/achterban/partners over eigen acties en voortgang van het convenant en over het Stappenplan Zero Emissie Stadslogistiek.

Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom de ZE-zone van Rotterdam?