Bakkerij Visser

bakkerij-visser
Ecostars leden

De historie van het familiebedrijf Bakkerij Visser gaat al meer dan honderd jaar terug. In 1919 startte Simon Visser aan de ’s Molenaarsweg in Alphen aan den Rijn met een kleine bakkerij. Sinds 1988 is de bakkerij gevestigd aan de N11 in Alphen aan den Rijn midden in de Randstad. Bakkerij Visser is BRC- en GMP-gecertificeerd wat betekent dat er onder optimale hygiënische omstandigheden wordt gewerkt en waar alle bedrijfsprocessen op orde zijn. Onder de GMP-certificering is er oog voor het milieu en zijn de afvalstromen goed op orde. Bakkerij Visser heeft sinds 2019 het predicaat Hofleverancier gekregen, ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan. Een bedrijf met een rijke historie, maar ook een bakkerij die klaar is voor de toekomst.  Met de drie productielijnen is Bakkerij Visser in staat om op een efficiënte manier dagelijks vers brood te produceren, wat iedere dag vers wordt afgeleverd bij de afnemers. Bakkerij Visser levert rechtstreeks aan de retail (supermarkten) in Zuid- en Noord-Holland. Specifiek aan de leveringen is dat een deel hiervan ’s nachts en in de vroege morgen plaatsvinden (zgn. sleutel-leveringen). Bakkerij Visser levert ook in de grote steden waaronder: Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Voor het leveren van de goederen heeft men de beschikking over 16 voertuigen met Euro-4, Euro-5 en Euro-6 norm. Een deel (31%) van deze voertuigen is uitgerust met een star/stop systeem. Geen van de voertuigen heeft de beschikking over een black box.

Meer informatie: www.bakkerij-visser.nl

Initiatief van: