Alphatrans

1998
Ecostars leden

Exceptional is normal: het motto dat Alphatrans in alle werkzaamheden nastreeft. Of het nu gaat om het transport van voorgevormde betonelementen voor het buitenland, het vervoer van grote stalen buizen of het ontwerpen van een innovatieve oplegger voor het vervoeren van uitzonderlijke ladingen, Alphatrans regelt het allemaal!

Wat in 1994 begon als een klein bedrijf met enkele vrachtwagens en opleggers, is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met vestigingen verspreid over Europa. Het personeel zet zich al meer dan 20 jaar volledig in voor het leveren van de beste customer service, het maken van de juiste investeringen en het ontwikkelen van innovatieve ontwerpen voor transport in heel Europa.

Er wordt constant geïnvesteerd in mensen, uitrusting, training en servicesystemen om het gevarieerde klantenbestand van Alphatrans te verzekeren van de beste service voor hun uitzonderlijke ladingen. Hoe hoog, breed, lang of zwaar uw ladingen ook zijn, wij vinden altijd een gepaste oplossing voor uw transport en als het nodig is, ontwerpen we een oplossing op maat om uw ladingen op de bestemming te krijgen.

Voor Alphatrans is uitzonderlijk normaal.

Voor overige links:

Website: www.alphatrans.eu

Twitter: www.twitter.com/Alphatransbv

Linkedin: www.linkedin.com/company-beta/218187/

Initiatief van: